duurzame kleding & lifestyleproducten

 

Duurzame kleding- en lifestyleproducten met een goed verhaal,  vrijwel alles handgemaakt, uniek en ethisch verantwoord!

 

Wat leuk dat je op de site van B-Green Fashion & Lifestyle bent terecht gekomen. De site waar je gegarandeerd alleen duurzame en fairtrade producten vindt.

 

Een deel van de producten worden door mij zelf gemaakt en een deel wordt weloverwogen ingekocht.

Bij het maken en inkopen van producten houd ik rekening met de duurzaamheid en het milieuaspect. De producten in deze webshop zijn voornamelijk geproduceerd van natuurlijke grondstoffen of van hergebruikte materialen.

Bij de inkoop van producten wordt tevens gelet op de manier waarop het wordt geproduceerd. Ik vind het belangrijk dat de producten geproduceerd worden onder goede werkomstandigheden, tegen een eerlijk loon voor de werknemers en met zo weinig mogelijk impact op het milieu.

Ik blijf daarom continue op zoek naar mooie, duurzame producten, passend bij de stijl van B-Green Fashion & Lifestyle.

Neem gerust een kijkje in de webshop voor de producten die op dit moment beschikbaar zijn. Mocht je specifiek op zoek zijn naar een bepaald product of een vraag hebben over duurzaam textiel, stuur mij dan gerust een mailtje en dan zal ik je proberen te helpen.

Ook zou ik het leuk vinden als je me volgt op Facebook en/of Instagram, hiermee blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Marian Meijer

verbeter de wereld, begin bij jezelf