Voor ieder haartype is er een geschikte Shampoo Bar. Eén Shampoo Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik. 

De visie van Shampoo Bars is het reduceren van plastic mogelijk maken voor iedereen en de mogelijkheid bieden voor een milieubewuste en duurzame douche-ervaring. Minder plastic verbruik en meer bewustwording van de voetdruk die wij achterlaten. Het doel is om het gebruik van plastic volledig te vervangen voor duurzame alternatieven zoals een Shampoo Bar. 

Samen met haar partners brengen ze het plastic probleem steeds meer onder de aandacht en krijgt het ook de aandacht die het nodig heeft om de aarde door te kunnen geven aan de volgende generaties en de zeeën schoon te maken en te houden. Verschillende projecten en campagnes helpen het plastic probleem onder de aandacht te brengen en helpen de consument een bewuste en duurzame keus te maken. 

Het productieproces:

De productie van deze Bars gebeurt duurzaam en zoveel als mogelijk vrij van plastic! Met een bewust en duurzaam productieteam wordt de visie ook doorgevoerd tijdens het produceren van jouw Bar.

Ieder ingrediënt wordt duurzaam gewonnen en aangeschaft. Shampoo Bars is transparant over haar grondstoffen en ingrediënten en garanderen een goed en eerlijk product. Iedere Bar wordt met de hand gemaakt. Dat voel je, dat zie je en dat ervaar je.

Deze Bars worden met zorg samengesteld en daar zijn ze trots op. De verschillende werkingen van de Bars maakt dat er voor iedereen een passende Shampoo Bar is. Duurzame machines ondersteunen het productieproces waardoor de kwaliteit van onze producten gegarandeerd blijft.

De verpakking:

De verpakking van de Shampoo Bars verpakken is volledig biologisch afbreekbaar en 100% plasticvrij.

De doosjes waarin de Shampoo Bars worden verpakt zijn recyclebaar. Het papier van naaldhout heeft een zuivere samenstelling, dit maakt het geschikt om na gebruik te recyclen.