Verzenden

B-Green streeft er naar om binnen 2 werkdagen te verzenden, mits voorradig. Sommige producten worden echter op bestelling gemaakt, waardoor er in die gevallen een langere levertijd zal gelden. Ook voor de Fairtrade producten geldt in sommige gevallen een langere levertijd (dit kan soms tot 15 dagen duren). Dit is mede met het oog op duurzaamheid.

Verzendkosten:

Kleinere producten kunnen in sommige gevallen als brievenbuspakketje worden verstuurd, hiervoor geldt een tarief van €3,50. Voor overige pakketten binnen Nederland, Duitsland en België geldt een tarief van €4,95. Voor verzending naar overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag. Bij een bestelling boven €50,00 wordt het Franco geleverd.

Ophalen kan eventueel ook in overleg. Er hoeven dan geen verzendkosten worden afgerekend.

 

Retourneren & ruilen 

Voor de aankopen geldt standaard een retour-ruiltermijn van 14 dagen onder voorwaarde dat het artikel niet gebruikt of gedragen is en dat de labels nog bevestigd zijn. De retourskosten zijn echter voor eigen rekening.

Je kunt er dan voor kiezen om je geld terug te krijgen. Als je het artikel om wil ruilen, kun je het beste even contact opnemen met de mededeling dat je het artikel graag wil ruilen voor een ander artikel. Voor de levering van het vervangende artikel hoef je dan geen extra verzendkosten te betalen.

Voordat je een artikel retour stuurt ontvangen we graag even een mail op info@b-green-fashion-lifestyle.nl

 

Disclaimer

De inhoud van deze website is met veel zorgvuldigheid samengesteld. De informatie zal regelmatig worden gecontroleerd op juistheid, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er toch een keer onjuiste informatie wordt vermeld. B-Green houdt zich dan ook het recht voor om eventuele onjuistheden met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande berichtgeving. B-Green aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook verkregen door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van informatie.

De inhoud van deze website is in eigendom van B-Green Fashion & Lifestyle of van haar partners waar (tijdelijk) mee wordt samengewerkt. Het is niet mogelijk delen van de website te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van B-Green Fashion & Lifestyle.

 

Privacy & veiligheid

Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens, deze worden alleen gebruikt voor B-Green Fashion & Lifestyle en zullen niet zonder je toestemming aan derden worden verstrekt.