Een deel van het tafellinnen wordt door B-Green zelf gemaakt (dit is het tafellinnen van de denim/linnen stof met of zonder zeefdrukprint). Dit tafellinnen is deels op voorraad of kan op bestelling worden gemaakt (tafellinnen op maat). De stof hiervoor is afkomstig van Enschede Textielstad en beschikbaar in een donkere denim (dark denim) en een iets lichtere denim (light denim). Er is voor deze stof gekozen, omdat deze een mooie uitstraling heeft en iets minder kreukt dan alleen linnen, dit komt door het gerecycled katoen (denim) wat erin verweven zit. Dit tafellinnen beschouw ik als duurzaam tafellinnen, vanwege het duurzame materiaal en de productie in eigen land. Momenteel is dit tafellinnen beschikbaar als tafellaken, tafelloper en placemat met een "mandala"-print of "bloem"-print (zie onderstaand) of eventueel zonder print. Wil je een specifieke maat of iets zonder print neem dan even contact op via de mail.

Verder verkoopt B-Green nog duurzaam tafellinnen van o.a. BeHome, Original Home en Nkuku (zie onderaan; allen Fairtrade).

Mooi tafellaken verkrijgbaar in diverse formaten. De tafellakens zijn handgemaakt van linnen met gerecycled dark denim.

De tafellakens zijn te leveren in diverse maten.

Indien voorradig ±2 werkdagen; op bestelling ongeveer 1 week

Mooie originele tafelloper om je tafel mee af te stylen of te gebruiken tijdens diner/maaltijd. De tafelloper is gemaakt van linnen met gerecycled dark denim voorzien van een "mandala"- print.

Levertijd ±2 werkdagen

Tevens op bestelling leverbaar in andere formaten (informeer naar de mogelijkheden; mail)

Handgemaakte placemat van linnen geweven met gerecycled denim, welke afgewerkt is met een zeefdrukprint. De placemats zijn leverbaar in zowel linnen/dark denim als linnen/light denim.

Levertijd ±2 werkdagen

Mooi tafelloper om je tafel mee af te stylen. Het is handgemaakt van linnen geweven met gerecycled light denim, afgewerkt met een zeefdrukprint. 

Levertijd ± 2 werkdagen

Ook op bestelling te leveren in verschillende formaten  tafellaken (informeer naar de mogelijkheden: mail

Tafellaken B-Green

€ 95,00

Tafellaken B-Green

€ 95,00

verkrijgbaar in linnen met dark denim en linnen met light denim, zonder zeefdrukprint.

Indien je een afwijkende maat wenst, neem dan even contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Wil je liever eerst even een stofstaal ontvangen om de kleur beter te zien, neem dan ook even contact op. Ik stuur je dan even een staaltje toe.

servetten B-Green

€ 22,50

servetten B-Green

€ 22,50

per set van 2.

45 x 45 cm; verkrijgbaar in dark denim en light denim.

B-Green levert tevens duurzaam tafellinnen afkomstig uit India en Bangladesh. Dit linnen wordt gemaakt van o.a. gerecyclede kleding en natuurlijke stoffen door kleine fabrieken/familiebedrijven, welke het nu zwaar hebben gedurende de pandemie. Zij zijn afhankelijk van de productie en hebben niet de sociale voorzieningen, zoals wij die kennen in Nederland. Met de aanschaf van deze producten steun je de mensen in die landen, zeker nu ze het zwaar hebben.

tafellinnen

Tafellaken 180 x 275 cm.

Een duurzaam en Fairtrade tafellaken van linnen met organic cotton. Dit product wordt gemaakt door een klein familiebedrijf in India. Het textiel wordt handgeverfd met natuurlijke verfstoffen.

Levertijd ±2 werkdagen

Servetten per set van 4.

Duurzaam / Fairtrade tafellinnen. Handgemaakt in een klein familiebedrijf in India. Het linnen wordt met natuurlijke verfstoffen geverfd.

Levertijd ±2 werkdagen

Mooie tafelloper van ongebleekte hennep, welke vervolgens handmatig is geverfd in dark petrol en afgewerkt met een restje vitrage.

Nog slechts 2 items beschikbaar.

Levertijd ±2 werkdagen