HANDGEMAAKTE NATUURLIJKE ZEEP: VEGAN, PALMOLIEVRIJ & CIRCULAIR

De zeep van Nature Bar is ontstaan uit een liefde voor de natuur en de behoefte om beter voor onszelf en de natuur te zorgen. 

Elke handgemaakte natuurlijke zeep maak ik met rijke biologische oliën zoals sheaboter en solo natuurlijke producten zoals calendula. Ingrediënten waar jouw huid echt blij van wordt! Natuurlijke zeep reinigt op een milde manier en voedt daarnaast je huid.

Nature Bar werkt samen met lokale ondernemers aan een circulaire economie. Zo gebruiken zij de sinaasappelschillen van de Ten Katenmarkt en koffie van een lokale branderij. Op deze manier gaan zij verspilling tegen en werken zij samen aan een mooiere stad en beter milieu.

Ze kiezen er bewust voor om alleen maar te werken met plantaardige oliën en ingrediënten, dat maakt alle zepen vegan. Ook kiezen zij ervoor om vanwege de impact op het milieu niet te werken met palmolie en synthetische toevoegingen zoals parabenen en SLS.  Zelfs het verpakkingsmateriaal is helemaal eco-friendly.  Zo is het tissue paper acid free, heeft een FSC-keurmerk en bedrukt met soy-based inkt.